Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Afbeelding voor

Voor het eerst naar de basisschool betekent gedag zeggen tegen de peuterspeelzaal. Op de hockeyclub gaan na een paar jaar gevoetbald te hebben. Of op zoek naar een creatieve traktatie voor een themafeest? Van afscheid tot feest, doe inspiratie op voor leuke en originele  traktaties om zelf te maken.

Piratentraktatie
Traktatie
4 februari 2018
Ooglapje voor, litteken geschminkt en vieren maar! Bij een piratenfeest hoort natuurlijk ook een piratentraktatie. Of je de traktatie nu uitdeelt in de klas, of op tafel zet tijdens het stoere feest, hiermee scoor je gegarandeerd een lach op het kindergezicht. Je laat met de piratentraktatie direct zien welk thema jouw feest heeft, en je knutselt de versnapering in mum van tijd in elkaar. Dus: wanneer ga jij jouw piratenfeest organiseren?
Lees meer >
Traktatie Stoepkrijtraket
Traktatie
27 januari 2018
Wat nou als de kleine hummel afscheid neemt op de peuterspeelzaal of het kinderdagverblijf? Dan wordt er natuurlijk getrakteerd. Hoe cool is het als jouw zoon of dochter uitvliegt naar de grote school, met een raket als traktatie!? Zo maak je een schitterende traktatie voor als je eens wat anders uit wilt delen dan zoetigheid of een stukje fruit. En ieder kind kan lekker buiten gaan kleuren met het stoepkrijt waar de raket van wordt gemaakt. Snel en makkelijk te maken, hartstikke leuk om te geven.
Lees meer >
Traktatie Bellenblaasvlinder
Traktatie
26 januari 2018
Jouw feest vieren is leuk, gezellig en een vrolijke bezigheid, toch? Daar hoort dus ook een vrolijke traktatie bij. Als er iets vrolijk is, dan zijn het deze gekleurde vlinders wel. Met hun bonte kleuren, lachgezichtjes en bellenblaas zorgen ze voor veel plezier bij het feestbeest en alle feestvierders. En in plaats van de vlinders zelf te maken en uit te delen, kun je deze traktatie ook als leuk knutselwerk voor tijdens het kinderfeest gebruiken!
Lees meer >