Jumbo Hitster Summer Muziekspel

Afmeting artikel: 21 x 12 x 7 cm
Nieuw
Klik op de foto om in te zoomen.
Nu leverbaar
24, 99
In winkelwagen OK
Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Bezorgd bij je thuis of 3000+ afhaalpunten
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Grootste assortiment van BE
Gratis af te halen bij een Lobbes servicepunt

4.7 van 5.0
van 51.519 reviews
Uitstekend bevonden door onze klanten
Voor dit spel is een ‘Hoe Speel je?’ uitlegvideo gemaakt. Onze expert Melvin legt je hierin precies uit hoe het spel werkt. Klik op deze banner voor alle spellen met zo’n handige uitlegvideo! Handig voor als je de spelregels liever bekijkt dan leest of overweegt een spel te kopen.
Omschrijving
Hitster Summer Party!Duik volledig in de zomerse sfeer met de nieuwste HITSTER Summer Party! Alle zomerhits van de afgelopen decennia komen samen in deze nieuwe editie van Hitster. Geniet van de muziek terwijl je deze op jouw tijdlijn plaatst. De eerste speler die met succes 10 nummers chronologisch plaatst, wordt gekroond tot HITSTER. Deze editie kan als zelfstandig spel worden gebruikt of worden gecombineerd met een van de andere Hitster-edities. Zo speel je het:Kies een muziekkaart en scan de QR-code met de Hitster app om het lied automatisch af te spelen op Spotify. Raad wanneer het nummer is uitgebracht en plaats de kaart op de juiste plaats in jouw muziektijdlijn. Draai de muziekkaart om. Heb je het jaartal goed geraden? Dan hou je de muziekkaart om je tijdlijn verder mee uit te bouwen. Tip: Door de Hitster-tokens aan de mix toe te voegen, creëer je een nog spannender spel.Verschillende speelniveaus:Hitster heeft verschillende speelniveaus, zo is het spel voor iedere muziekliefhebber een uitdaging!- Original: Instant Party! Leg de muziekkaarten op de juiste plek in jouw muziektijdlijn.- Pro: Jij kent je muziek! Laat zien hoe goed je artiesten en hun liedjes kent.- Expert: Hardcore HITSTER! Je houdt van muziek en kent de titel, artiest en jaar uit je hoofd!- Coöperatief: Werk samen! Creëer samen met jouw vrienden één muziektijdlijn.
Lees meer
Te vinden in de volgende categorie:
Specificaties
Artikelcode: 2051598
Afmeting artikel: 21 x 12 x 7 cm
Afmeting verpakking: 21 x 12 x 7 cm
Geschikt vanaf: 16 jaar
EAN code: 8721017600060
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Jumbo:
Aantal onderdelen: 1 stuk(s)
Aantal spelers: 2 - 12
Kleur: Multi kleuren
Materiaal: Papier
Speelgoedinformatie: spellenuitleg
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.

Heb je een vraag over 'Jumbo Hitster Summer Muziekspel'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.