Klik op de foto om in te zoomen.

Dickie Helikopter Blauw met Licht en Geluid

Afmeting verpakking: 38 x 18 x 14 cm
Nu leverbaar
19, 99
In winkelwagen OK
Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Bezorgd bij je thuis of 3000+ afhaalpunten
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Grootste assortiment van BE
Gratis af te halen bij een Lobbes servicepunt

4.7 van 5.0
van 52.942 reviews
Uitstekend bevonden door onze klanten
Dit product werkt op batterijen. Zorg dat je de juiste batterijen bij de hand hebt. Klik hier om direct naar de juiste batterijen te gaan en ze te bestellen.
Omschrijving
Dit grote offroad-politievoertuig van Dickie Toys heeft een realistisch ontwerp boordevol functies en een ingebouwd licht- en sirenesysteem (inclusief 2x 1,5 V AA-batterijen). Het wordt ook geleverd met roterende wielen, zodat je kleintje op politieachtervolging kan gaan en andere spannende politiescĆØnes kan naspelen.

Ruim interieur
Het voertuig beschikt over een ruim interieur waarin je al je essentiƫle spullen kunt opbergen. Via de achterdeur kunnen voorwerpen worden ingebracht of verwijderd.

Voor jonge politieagenten in de dop vanaf 3 jaar.
Het voertuig heeft een typisch politiethema-ontwerp dat je kleintje gegarandeerd zal vermaken. Dankzij het robuuste ontwerp is hij ook geschikt voor gebruik buitenshuis, zoals in je tuin of plaatselijke speeltuin.

Kenmerken
ā€¢ Een must-have voor jonge politieagenten in de dop - Veel jonge kinderen dromen ervan om bij de politie te gaan werken. Dit realistische politievoertuig is het perfecte speelgoed voor het naspelen van spannende politiescĆØnes.
ā€¢ Ontwerp boordevol functies - Het politievoertuig van 30 cm wordt geleverd met blauw licht, koplampen en sirene, net als een echt politievoertuig! (Inclusief 2x 1,5 V AA-batterijen)
ā€¢ Inclusief aparte grijparm - De achterdeur kan worden geopend om een ā€‹ā€‹verwijderbare grijparm zichtbaar te maken, die kan worden gebruikt om voorwerpen te bergen tijdens gevaarlijke missies.
ā€¢ Groot, robuust ontwerp - Het 30 cm grote SUV-politievoertuig is ontworpen voor kinderen van 3 jaar en ouder en kan met gemak over terreinoppervlakken rijden, waardoor hij ideaal is voor gebruik binnen en buiten.
ā€¢ Over Dickie Toys - Het voertuigmerk voor kinderen! We hebben altijd hetzelfde doel voor ogen: kinderen laten lachen. Pak je speelgoed uit en laat het plezier beginnen!
Lees meer
Te vinden in de volgende categorieën:
Specificaties
Artikelcode: 5620014
Afmeting verpakking: 38 x 18 x 14 cm
Benodigde batterijen: 2x Philips Batterij R3 AAA Long Life (1999913)  
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 4006333088636
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Dickie:
Materiaal: Kunststof
Kleur: Multi kleuren
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.

Heb je een vraag over 'Dickie Helikopter Blauw met Licht en Geluid'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.